Even voorstellen

Komt u logeren op de Hemelse Hoeve dan zult u vast kennis met mij maken. Mijn naam is Mieke Laeven-Eussen

Een aantal jaren geleden ontdekten we een schattig Hans en Grietje huisje in een prachtige boomgaard in Groot-Welsden. We verbouwden het tot een gerieflijke vakantiewoning en startten met de verhuur aan vakantiegasten. Vooral de persoonlijke details en de aandacht voor de gasten werd erg gewaardeerd en voordat we het in de gaten hadden was de vakantiewoning vrijwel altijd volgeboekt.

De combinatie van creatief bezig zijn en mensen een onvergetelijk verblijf bezorgen door net wat extra’s te doen, maakte dat ik mijn passie graag wilde uitbreiden en op zoek ging naar een tweede locatie. Zo kwam deze hoeve op ons pad. De locatie en de inrichting voelden goed, dus sprongen we in het diepe en werden eigenaar van deze prachtige groepsaccommodatie. Al het goede aan de accommodatie bleef behouden en uiteraard voegde ik mijn personal touche eraan toe. We herstelden de authentieke mergelgevels weer in z’n oude glorie en zorgden binnen voor een sfeervolle inrichting.

Ik geniet ervan als families of een groep vriendinnen of vrienden samen verblijven op onze hoeve, plezier beleven, samen koken, sjoelbakwedstrijden houden of eindelijk weer eens tijd vinden om met elkaar bij te praten. Mijn passie is om mensen een bijzondere vakantie ervaring te laten beleven.

Zo vind ik het prachtig als de Hemelse Hoeve wordt gevraagd als locatie voor een intieme bruiloft of een jubileum. Een weekend met familie of vrienden waar mensen na jaren nog steeds over praten samen, dat vind ik mooi. Heb je plannen? Deel ze met mij en ik denk graag met je mee over de mogelijkheden en de styling.

Hier in de heuvels van het zuiden voel je je net in Frankrijk. Het ‘buitenland van Nederland’ wordt het ook wel genoemd. Vanuit de hoeve heb je vrij uitzicht over de weilanden en ben je toch dicht in de buurt van o.a. Maastricht en Valkenburg. Een rustige wandeling door de natuur, een wijntje op het terras of een stuk fietsen of mountainbiken. Het kan hier allemaal.

Ik wil met mijn locatie mensen bij elkaar brengen. Of dat nou voor de eerste, de zoveelste of misschien wel de laatste keer is dat je kan samenzijn met degenen die je liefhebt: ik nodig je graag uit bij Hemelse Hoeve, een warm familiehuis voor iedereen.

Vakantiehuis de Hemels Hoeve

Reserveren

Voor inlichtingen en reserveringen kunt u bellen naar 043-4503750 of 06-46114268 of mailen naar . Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op, mocht u geen mail van ons ontvangen kijkt u dan ook even in uw spambox.

Contact

Adres:
Hemelse Hoeve
Gasthuis 73a

6268 NN Bemelen
T: 043-450 37 50
M: 06-46 11 42 68 


www.hemelsehoeve.nl